Nederland produceert recordhoeveelheid stroom uit zonnepanelen

April zorgde voor maar liefst acht dag- en één maandrecord als het gaat om geproduceerde zonneenergie in Nederland. Dit komt door het feit dat april een goede maand was qua zonne-uren, en daarnaast dat er steeds meer zonnepanelen op onbenutte daken geplaatst zijn. Wij denken dat deze records niet lang stand zullen houden aangezien er steeds meer daken gevuld worden met zonnepanelen. Daarnaast horen we ook goede verhalen uit de windenergie-kant waarbij ook steeds meer groene energie wordt opgewekt. April zorgde voor maar liefst acht dag- en één maandrecord als het gaat om geproduceerde zonneenergie in Nederland. Dit komt door het feit dat april een goede maand was qua zonne-uren, en daarnaast dat er steeds meer zonnepanelen op onbenutte daken geplaatst zijn. Wij denken dat deze records niet lang stand zullen houden aangezien er steeds meer daken gevuld worden met zonnepanelen. Daarnaast horen we ook goede verhalen uit de windenergie-kant waarbij ook steeds meer groene energie wordt opgewekt.