Interview SolarOplossing in regionale krant

SolarOplossing

Interview SolarOplossing in regionale krant

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1597742225141{padding-top: 0px !important;}” z_index=””][vc_column css=”.vc_custom_1597742230349{padding-top: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1597752867921{padding-top: 0px !important;}”]Naar aanleiding van een project dat wij hebben opgeleverd in Lexmond verscheen dit artikel in een lokale krant. We zijn trots op het feit dat we ondernemers verder kunnen helpen in de verduurzaming van hun onderneming. En dat dit dan gedeeld kan worden in de buurt, maakt ons heel enthousiast![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1597750051140{padding-top: 25px !important;}” z_index=””][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1597752814311{padding-top: 25px !important;}” el_class=”post_link”]

Lees het volledige artikel: SolarOplossing laat daken geld opbrengen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]