Motie Provinciale Staten Brabant om zonnedaken voorrang te geven boven zonneparken

Een logische motie werd aangenomen in de provincie Noord-Brabant. Daar wordt er duidelijk gekeken naar welke daken er geschikt zijn voor zonnepanelen en deze daken krijgen dan ook voorrang boven zonneparken. Ook wij zijn van mening dat daken die geschikt zijn voor zonnepanelen altijd voorrang moeten krijgen voor zonneparken, zodat er zo veel mogelijk onbenutte ruimte eerst wordt gebruikt voor het opwekken van duurzame energie.

Lees het volledige artikel: Motie Provinciale Staten Brabant om zonnedaken voorrang te geven boven zonneparkenSDE++ subsidie aanvragen?
Verduurzaam je bedrijf met zonnepanelen.

De subsidieronde is vanaf nu geopend.
Laat SolarOplossing je SDE++ subsidie aanvragen.

Leer meer over de SDE
close-link