TU Delft start Photovoltatronics: onderzoek naar zonnecellen die met elkaar ‘praten’

In een recent uitgebrachte paper kondigt de TU Delft aan dat ze bezig zijn met een onderzoek naar ‘pratende’ zonnecellen. In dit onderzoek worden zonnecellen niet alleen gebruikt voor energieproductie, maar ook voor onderlinge communicatie. Deze nieuwe technologie zal ervoor zorgen dat de opgewekte energie nog efficiënter zal worden ingezet. Ook wij zijn ons er van bewust dat zonnecellen nog veel verder gaan dan alleen productie en blijven dergelijke ontwikkelingen dan ook op de voet volgen.

Lees het volledige artikel: “TU Delft start Photovoltatronics: onderzoek naar zonnecellen die met elkaar ‘praten’”SDE++ subsidie aanvragen?
Verduurzaam je bedrijf met zonnepanelen.

De subsidieronde opent op dinsdag 28 juni. 
Laat SolarOplossing je SDE++ subsidie aanvragen.

Leer meer over de SDE
close-link