Verzekerbaarheid grote zonnedaken vergroten

Er zijn veel cases waarbij enthousiaste bedrijven spaak lopen in hun groene doelstellingen doordat verzekeraars onmogelijke eisen stellen aan de panden waardoor zonnepanelen vaak geen mogelijkheid zijn. Uiteraard zijn er gevallen dat het ook niet verantwoordelijk is en in dat geval is geen zonnepanelen ook een betere optie, maar onterecht een te hoge of zelfs geen premie is een ontmoediging die niet nodig is. Dat stelt ook Holland Solar, die een gedragscode ‘Zon op grote daken’ uit heeft ontwikkeld. Met deze gedragscode willen ze helder maken aan verzekeraars welke eisen er gesteld kunnen en moeten worden zodat hier een éénduidige lijn in wordt getrokken.

Lees het volledige artikel: Holland Solar presenteert gedragscode Zon op grote daken: ‘Verzekerbaarheid grote zonnedaken vergroten’