Waarom dakverhuur voor zonnepanelen?

 

Wanneer je jouw dak verhuurt voor het plaatsen van zonnepanelen profiteer je van een jaarlijkse vergoeding per zonnepaneel en goedkope, groene stroom zonder financiële risico’s te lopen. Onze specialisten zorgen voor de financiering, het papierwerk en de complete plaatsing.

Wat is jouw dak waard?

 

Kies hieronder het soort dak en bereken gelijk je opbrengst.

Ontvang direct geld

Start vandaag met het verhuren van je dak en ontvang direct een bedrag op je rekening. Benieuwd wat jij kan verdienen met je dak? Bereken hiernaast wat je dak kan opbrengen.

Duurzame bedrijfsvoering

Naast het directe bedrag dat je ontvangt en goedkope stroom, kies je met dakverhuur voor zonnepanelen ook voor een duurzame bedrijfsvoering en daarmee een verhoogde bedrijfswaarde.

2000
Direct te ontvangen€ 


  Wist je dat?

   

  Al meer dan 11.000 bedrijven in Nederland hun dak verhuren voor het plaatsen van zonnepanelen. Slim toch? Want een leeg dak levert niets op.

  De voordelen van dakverhuur voor zonnepanelen

   

  Naast een jaarlijks rendement en goedkope stroom, kies je met dakverhuur voor zonnepanelen ook voor een duurzame bedrijfsvoering en daarmee een verhoogde bedrijfswaarde. Bekijk hieronder alle voordelen van dakverhuur.

   

  Jaarlijks rendement en goedkope stroom

  Voor ieder zonnepaneel ontvang je jaarlijks een vergoeding. Daarnaast maak je voor een gereduceerd bedrag gebruik van de opgewekte zonne-energie. Je profiteert dus van zowel een jaarlijks rendement als van goedkope groene stroom. 

   

  Geen risico’s

  Terwijl je geniet van een jaarlijks rendement en groene stroom tegen een gereduceerd tarief, hoef je je geen zorgen te maken over enige risico’s. Wij blijven eigenaar van de zonnepanelen en zijn goed verzekerd, waardoor jij enkel profiteert van de voordelen van het dakverhuur.

   

  Geen investeringskosten

  Wij verzorgen samen met een aantal partners de financiering van de zonnepanelen. Jij hoeft je daarom niet bezig te houden met de investering en terugverdientijd, waardoor je je kan blijven focussen op jouw eigen bedrijfsvoering.

   

  Duurzame bedrijfsvoering

  Wanneer je jouw dak verhuurt voor zonnepanelen draag je samen met ons, en onze andere klanten, bij aan de verduurzaming van het energienetwerk en een beter milieu. Bij het plaatsen van 1.000 zonnepanelen compenseer je jaarlijks bijvoorbeeld al meer dan 500 bomen. En doordat je gebruik maakt van de groene stroom van de zonnepanelen, kies je bovendien voor een duurzame bedrijfsvoering.

   

  Hogere bedrijfswaarde

  Door de stap naar duurzame bedrijfsvoering, dankzij de zonnepanelen op jouw dak, ontvang je een hogere duurzaamheidsbeoordeling van organisaties, zoals BREEAM en de CO² Prestatieladder. Zo bewijs je aan jouw omgeving dat je bezig bent met een duurzame bedrijfsvoering en verhoog je hiermee ook jouw bedrijfswaarde.

  Dakverhuur voor zonnepanelen:
  Hoe werkt het?

  Elkaar-leren-kennen

  1. Kennismaking

  Samen met één van onze specialisten ontvang je, in een vrijblijvend gesprek, alle informatie over dakverhuur voor zonnepanelen. Hij of zij vertelt je alles over de plaatsing, de producten en het jaarlijkse rendement dat je ontvangt.

  Elkaar-leren-kennen

  1. Elkaar leren kennen

  Samen met één van onze specialisten ontvangt u, in een vrijblijvend gesprek, alle informatie over dakverhuur voor zonnepanelen. Onze collega vertelt u alles over de plaatsing en het jaarlijkse rendement dat u ontvangt.

  2. Dakcheck

  Na het gesprek kijkt de specialist van SolarOplossing naar de mogelijkheden voor jouw dak. Hierbij controleert hij of zij de stevigheid van het dak en de positionering van de zonnepanelen een optimaal rendement.

  Uitvoeren-dakcheck
  Uitvoeren-dakcheck

  2. Uitvoeren van een dakcheck

  Na het gesprek kijkt de specialist van SolarOplossing naar de mogelijkheden voor uw dak. Hierbij controleert hij of zij de ligging ten opzichte van de zon, de hellingsgraad en de stevigheid van het dak.

  Ontvang-huurvoorstel

  3. Huurvoorstel

  Als de specialist jouw dak heeft goedgekeurd, komt hij of zij met een uitgebreid huurvoorstel. Als je tevreden bent met het voorstel voor het dakverhuur, maken we een afspraak voor het plaatsen van de zonnepanelen.

  Ontvang-huurvoorstel

  3. Ontvang een huurvoorstel

  Als de specialist uw dak heeft goedgekeurd, komt hij of zij met een uitgebreid huurvoorstel. Als u tevreden bent met het voorstel voor het dakverhuur voor zonnepanelen, begint SolarOplossing met het plaatsen van de zonnepanelen.

  4. Plaatsing

  De specialisten van SolarOplossing plaatsen zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit op jouw dak. Hier hoef jij verder niks voor te doen. Na de aansluiting op het stroomnet, zijn de zonnepanelen klaar voor het opwekken van zonne-energie.

  Plaats-zonnepanelen
  Plaats-zonnepanelen

  4. Plaatsing van de zonnepanelen

  De specialisten van Solar Oplossing plaatsen op uw dak zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. Na de aansluiting op het stroomnet, zijn de zonnepanelen klaar voor het opwekken van zonne-energie.

  Geniet-van-resultaat

  5. Geniet van het resultaat

  Ook na het plaatsen van de zonnepanelen heb je er geen omkijken naar. Wij zorgen voor regelmatig onderhoud, waardoor de zonnepanelen en omvormers in perfecte conditie blijven en maximaal rendement opleveren.

  Geniet-van-resultaat

  5. Geniet van het resultaat

  Ook na het plaatsen van de zonnepanelen heeft u hier vrijwel geen omkijken naar. De specialisten van Solar Oplossing zorgen voor regelmatig onderhoud, waardoor de zonnepanelen en omvormers in perfecte conditie blijven.

  6. Jaarlijks rendement én goedkope groene stroom

  Dankzij het goede onderhoud, garanderen wij een jaarlijks vast bedrag voor de geplaatste zonnepanelen. Daarnaast kun je gebruik maken van duurzaam opgewekte stroom tegen een gereduceerd tarief.

  Ontvang-rendement
  Ontvang-rendement

  6. Jaarlijks rendement én duurzaam

  Dankzij het goede onderhoud, garandeert Solar Oplossing een jaarlijks vast bedrag voor de geplaatste zonnepanelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de goedkopere en duurzaam opgewekte zonne-energie

  Dit zeggen onze klanten

  Advies over dakverhuur?

   

  Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Vraag het eens aan één van onze specialisten.

  Ontvang nu het gratis

  E-BOOK voor de
   Groot Zakelijke Daken

  Gegevens worden niet met derden gedeeld

  Download E-BOOK