What's in it
for me?

Zorgeloos rendement maken, zonder investering , een duurzame toekomst en een verhoogde bedrijfswaarde. Een dak verhuren voor een zonnepaneleninstallatie heeft veel voordelen.

Hoog financieel
rendement

Geen investering, wel duurzaam rendement. Wij vinden het belangrijk om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. Geen werk verrichten, terwijl je wel een hoge jaarlijkse vergoeding ontvangt en voordelig gebruik maakt van opgewekte groene stroom. Je dak verhuren voor zonnepanelen betekent puur profiteren van de voordelen.

Verduurzamen
van je pand

Wil je zonnepanelen huren en vanaf de eerste dag geld besparen op je energierekening? Dit is geheel zorgeloos: onze specialisten regelen de financiering, de complete plaatsing en ontfermen zich over al het papierwerk dat bij het dakverhuur voor de zonnepanelen komt kijken. Een uniek concept waarmee je geniet van zonnepanelen.

Complete
ontzorging

Terwijl je geniet van jaarlijks rendement en groene stroom tegen een gereduceerd tarief, hoef jij je geen zorgen te maken over enige risico's. Wij huren jouw dak, wij blijven de eigenaar van de zonnepanelen op het dak en zijn goed verzekerd; zonnepanelen huren of kopen hoeft dus niet. Je hoeft niet om te kijken naar het onderhoud van de zonnepanelen op het dak.

Voordelen
van dakverhuur

Sparren over
nieuwe energie oplossingen?

Jan-Kees gaat graag het gesprek aan. Hij kan je alles vertellen over zonnepanelen en complete energie oplossingen. Hij denkt samen met jou mee over de verschillende mogelijkheden om zo de perfecte energieoplossing voor jouw bedrijf te verwezenlijken.

Toch zelf
investeren?

Je kunt er ook voor kiezen om zelf te investeren in een zonnepaneleninstallatie van Generation Green.

Samenwerken?
neem contact op