Geen investering, wel duurzaam rendement

Vanaf

3000 m²

Rendement

15 jaar

Investering

€ 0,00

Begin vandaag met je toekomst

Met dakverhuur zonnepanelen op je dak

Door je dak beschikbaar te stellen voor zonnepanelen geniet je van jaarlijks rendement zonder dat daar een investering bij komt kijken. Vanaf een dakoppervlak van 3000 m2 kan je jouw dak verhuren aan SolarOplossing voor zonnepanelen. Dit is geheel zorgeloos: onze specialisten regelen de financiering, de complete plaatsing en ontfermen zich over al het papierwerk dat bij het dakverhuur voor de zonnepanelen komt kijken. Bovendien ligt ook het onderhoud van de zonnepanelen bij SolarOplossing als wij jouw dak huren. Je hoeft dus nergens werk voor te verrichten, terwijl je wel een hoge jaarlijkse vergoeding krijgt en voordelig gebruik maakt van de opgewekte stroom. 

Bereken direct je opbrengst

3000
Direct te ontvangen€ 

  Voordelen van dakverhuur

  Jaarlijks rendement en goedkope stroom

  Door je dak te verhuren voor zonnepanelen ontvang je jaarlijks een vergoeding. Daarnaast maak je voor een gereduceerd bedrag gebruik van de opgewekte zonne-energie van je zonnepanelen dak. Je profiteert dus van zowel een jaarlijks rendement als de goedkope groene stroom wanneer jij je bedrijfsdak gaat verhuren voor zonnepanelen.

  Geen investeringskosten

  Wanneer je besluit je dak te verhuren voor zonnepanelen zullen wij de zonnepanelen op het dak plaatsen en verzorgen samen met onze partners de financiering van het zonnepanelen dak. Je druk maken om de investering en de terugverdientijd van de zonnepanelen die op je dak liggen is dus niet nodig. Jij kan je blijven focussen op je eigen bedrijfsvoering, zonder enige zorgen over het verhuren van je dak voor zonnepanelen.

  Duurzame bedrijfsvoering

  Met het verhuren van je dak voor zonnepanelen draag jij samen met onze andere klanten bij aan de verduurzaming van het energienetwerk én aan een beter milieu. Zo compenseer je bij het plaatsen van 1000 zonnepanelen op dak al jaarlijks meer dan 500 bomen. Door met dakverhuur zonnepanelen op je dak te plaatsen en van de opgewekte groene stroom gebruik te maken, kies je dus voor duurzame bedrijfsvoering.

  hogere bedrijfswaarde

  Dankzij het beschikbaar stellen van je dak voor zonnepanelen en deze stap naar duurzame bedrijfsvoering te maken, ontvang je een hogere duurzaamheidsbeoordeling van organisaties als BREEAM en de CO2 Prestatieladder. Hiermee kan jij aan je omgeving laten zien dat je bezig bent met duurzame bedrijfsvoering en verhoog je de bedrijfswaarde. Simpelweg door je dak te verhuren voor zonnepanelen.

  complete ontzorging

  Terwijl je geniet van jaarlijks rendement en groene stroom tegen een gereduceerd tarief door de zonnepanelen op je bedrijfspand, hoef jij je geen zorgen te maken over enige risico’s. Wij huren jouw dak, wij blijven de eigenaar van de zonnepanelen op het dak en zijn goed verzekerd; zonnepanelen huren of kopen hoeft dus niet. Je hoeft niet om te kijken naar naar het onderhoud van de zonnepanelen op het dak. Je dak verhuren voor zonnepanelen betekent puur profiteren van voordelen.

  Dak eraf, zon erop

  Laat SolarOplossing betalen aan de renovatie van je (asbest)dak. Je dak vervangen is een flinke investering. SolarOplossing zorgt ervoor dat je dak vervangen wordt door een nieuw dak. Op dit nieuwe dak plaatsen we zonnepanelen. In het proces pakken we alle zaken op, inventarisatie, sanering en plaatsing nieuwe daken. Als tegenprestatie mag SolarOplossing het dak gebruiken voor de plaatsing van een zonnepaneleninstallatie.


  Benieuwd wat SolarOplossing voor jou kan betekenen? 

  Plan direct een gratis consult

  Jan Kees Nieuw

  Jan-Kees Schep

  Enthousiast geworden over het verhuren van je dak?
  Plan direct een gratis consult in en onderzoek wat de mogelijkheden zijn voor je dak.

  juni 2023
  ma di wo do vr za zo
  2930311234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293012

  Liever zelf investeren?

  Je kunt er ook voor kiezen om zelf te investeren in een zonnepaneleninstallatie van SolarOplossing. SolarOplossing ondersteunt je bij de financiering, de subsidieaanvraag en SolarOplossing verzorgt de complete plaatsing. Rendement maken, een korte terugverdientijd, een duurzame toekomst en een verhoogde bedrijfswaarde.

  Heb je vragen? We helpen je graag verder