Geen investering, wel duurzaam rendement

Vanaf

3000 m²

Rendement

15 jaar

Investering

€ 0,00

Begin vandaag met je toekomst

Waarom je dak verhuren?

Een groot dak waar niet veel mee gebeurt, daar loop je duurzaam rendement mee mis. Wanneer je je dak aan SolarOplossing verhuurt voor de plaatsing van zonnepanelen profiteer je van een jaarlijkse hoge vergoeding per zonnepaneel en goedkope, groene energie, zonder financiële risico’s te lopen. Liever de vergoeding in één keer? Dat kan natuurlijk ook. Verder wordt je pand verduurzaamd, krijgt het een hoger energielabel en een hogere BREEAM certificering. De specialisten van SolarOplossing zorgen voor de financiering, het papierwerk en de complete plaatsing. Uiteraard ligt het onderhoud ook bij SolarOplossing. Een goed werkende zonnepaneleninstallatie is een win-win voor beide partijen.

Bereken direct je opbrengst

3000
Direct te ontvangen€ 

  Voordelen van dakverhuur

  Jaarlijks rendement en goedkope stroom

  Voor ieder zonnepaneel ontvang je jaarlijks een vergoeding. Daarnaast maak je voor een gereduceerd bedrag gebruik van de opgewekte zonne-energie. Je profiteert dus van zowel een jaarlijks rendement als van goedkope groene stroom.

  Geen investeringskosten

  Wij verzorgen samen met een aantal partners de financiering van de zonnepanelen. Jij hoeft je daarom niet bezig te houden met de investering en terugverdientijd, waardoor je je kan blijven focussen op jouw eigen bedrijfsvoering.

  Duurzame bedrijfsvoering

  Wanneer je jouw dak verhuurt voor zonnepanelen draag je samen met ons, en onze andere klanten, bij aan de verduurzaming van het energienetwerk en een beter milieu. Bij het plaatsen van 1.000 zonnepanelen compenseer je jaarlijks bijvoorbeeld al meer dan 500 bomen. En doordat je gebruik maakt van de groene stroom van de zonnepanelen, kies je bovendien voor een duurzame bedrijfsvoering.

  hogere bedrijfswaarde

  Door de stap naar duurzame bedrijfsvoering, dankzij de zonnepanelen op jouw dak, ontvang je een hogere duurzaamheidsbeoordeling van organisaties, zoals BREEAM en de CO² Prestatieladder. Zo bewijs je aan je omgeving dat je bezig bent met een duurzame bedrijfsvoering en verhoog je hiermee ook je bedrijfswaarde.

  complete ontzorging

  Terwijl je geniet van een jaarlijks rendement en groene stroom tegen een gereduceerd tarief, hoef je je geen zorgen te maken over enige risico’s. Wij blijven eigenaar van de zonnepanelen en zijn goed verzekerd, waardoor jij enkel profiteert van de voordelen van het dakverhuur.

  Dak eraf, zon erop

  Laat SolarOplossing betalen aan de renovatie van je (asbest)dak. Je dak vervangen is een flinke investering. SolarOplossing zorgt ervoor dat je dak vervangen wordt door een nieuw dak. Op dit nieuwe dak plaatsen we zonnepanelen. In het proces pakken we alle zaken op, inventarisatie, sanering en plaatsing nieuwe daken. Als tegenprestatie mag SolarOplossing het dak gebruiken voor de plaatsing van een zonnepaneleninstallatie.

  Benieuwd wat SolarOplossing voor jou kan betekenen?

  Plan direct een gratis consult

  Jan Kees Nieuw

  Jan-Kees Schep

  Enthousiast geworden over het verhuren van je dak?
  Plan direct een gratis consult in en onderzoek wat de mogelijkheden zijn voor je dak.

  januari 2022
  ma di wo do vr za zo
  272829303112
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31123456

  Liever investeren?

  Je kunt er ook voor kiezen om zelf te investeren in een zonnepaneleninstallatie van SolarOplossing. SolarOplossing ondersteunt je bij de financiering, de subsidieaanvraag en SolarOplossing verzorgt de complete plaatsing. Rendement maken, een korte terugverdientijd, een duurzame toekomst en een verhoogde bedrijfswaarde.