Investeer in een duurzame toekomst

Investeer in je toekomst

Financieel rendement

5 % - 20 %

Geen zorgen

Gratis dakstudie + berekening

Duurzaam

100 %

Begin vandaag met je toekomst

Waarom investeren?

Investeren in een zonnepaneleninstallatie van SolarOplossing is een investering met een hoog financieel rendement. Daarnaast verduurzaam je je pand direct. Investeren in een zonnepaneleninstallatie zorgt voor een beter energielabel en een hogere BREEAM certificering. SolarOplossing ontzorgt volledig, zo kun je ervoor kiezen om de zonnepaneleninstallatie zelf te financieren of je kunt de zonnepaneleninstallatie laten financieren door één van onze financiële partners. SolarOplossing ondersteunt je bij de financiering, de subsidieaanvraag en SolarOplossing verzorgt de complete plaatsing. Rendement maken, een korte terugverdientijd, een duurzame toekomst en een verhoogde bedrijfswaarde. Een zonnepaneleninstallatie heeft veel voordelen.

Start vandaag met investeren

100
Aantal huishoudens:
Aantal auto’s opladen:
Aantal kWh’s 

  Voordelen van investeren

  Lagere energiekosten

  Wanneer je besluit te investeren in zonnepanelen bespaar je op je energierekening door gebruik te maken van de opgewekte, groene stroom. Hierdoor spelen de stijgende stroom- en energieprijzen een minder grote rol. Daarnaast geldt de SDE++ subsidie, waarmee je door te kiezen in duurzame energie een vergoeding krijgt. Verder zijn er nog andere subsidies en fiscale voordelen waardoor je energiekosten lager worden. 

  Zonnepanelen met hoog rendement

  Wij werken enkel met zonnepanelen van kwaliteit. Aangezien deze nieuwere zonnepanelen zo goedkoop en efficiënt zijn geworden, hebben ze een flink rendement. Dat ligt, afhankelijk van de situatie, tussen de 8% en 35%. Dit maakt zonnepanelen voor ondernemers een gunstige investering.

  CO2-uitstoot verlagen

  Natuurlijk is een hoog financieel rendement belangrijk, maar door te investeren in duurzame energie , investeer je ook in een duurzame toekomst. Zonnepanelen schelen enorm veel in CO2-uitstoot. Door te investeren in zonne-energie draag je dus bij aan een betere toekomst, waarin fossiele brandstoffen minder vanzelfsprekend zullen zijn.

  Verhoogde bedrijfswaarde

  Als je besluit te investeren in zonnepanelen zullen organisaties als BREEAM en CO² Prestatieladder je bedrijf een hogere beoordeling geven. Dit verhoogt niet alleen het imago van je bedrijf, maar ook je bedrijfswaarde.

   

  Dak eraf, zon erop

  Is je huidige (asbest)dak aan renovatie toe? Wij zorgen we ervoor dat je (asbest)dak vervangen wordt door een nieuw dak. Op dit nieuwe dak plaatsen we zonnepanelen. In het proces pakken we alle zaken op, inventarisatie, sanering, plaatsing nieuwe daken en de montage en installatie van de zonnepaneleninstallatie. SolarOplossing is je vaste aanspreekpunt en zorgt voor complete ontzorging. Op deze manier maak je direct op een duurzame manier rendement op je nieuwe dak.

   
  Benieuwd wat SolarOplossing voor jou kan betekenen?

  Plan direct een gratis consult

  Ton foto

  Edwin van der Vlist

  Enthousiast geworden over investeren in een zonnepaneleninstallatie? Plan direct een gratis consult in en onderzoek wat de mogelijkheden zijn voor je dak.

  juni 2023
  ma di wo do vr za zo
  2930311234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293012

  Liever je dak verhuren?

  Niet investeren en wel direct profiteren van een jaarlijkse vergoeding en goedkope, groene energie zonder financiële risico’s te lopen? SolarOplossing helpt je graag. De specialisten van SolarOplossing zorgen voor de financiering, het papierwerk en de complete plaatsing. Uiteraard ligt het onderhoud ook bij SolarOplossing.

  Heb je vragen? We helpen je graag verder