Investeren

Investeer in een duurzame toekomst

Investeer in je toekomst

Financieel rendement

5 % - 20 %

Geen zorgen

Gratis dakstudie + berekening

Duurzaam

100 %

Begin vandaag met je toekomst

Waarom investeren?

Investeren in een zonnepaneleninstallatie van SolarOplossing is een investering met een hoog financieel rendement. Daarnaast verduurzaam je je pand direct. Investeren in een zonnepaneleninstallatie zorgt voor een beter energielabel en een hogere BREEAM certificering. SolarOplossing ontzorgt volledig, zo kun je ervoor kiezen om de zonnepaneleninstallatie zelf te financieren of je kunt de zonnepaneleninstallatie laten financieren door één van onze financiële partners. SolarOplossing ondersteunt je bij de financiering, de subsidieaanvraag en SolarOplossing verzorgt de complete plaatsing. Rendement maken, een korte terugverdientijd, een duurzame toekomst en een verhoogde bedrijfswaarde. Een zonnepaneleninstallatie heeft veel voordelen.

Start vandaag met investeren

100
Aantal huishoudens:
Aantal kWh’s 

  Voordelen van investeren

  Lagere energiekosten

  Indien je jouw energie opwekt met zonnepanelen, bespaar je op je energiekosten. Daarbij ontvang je geld terug als je op zonnige dagen de teveel opgewekte zonne-energie teruglevert aan het energienet.

  hoog rendement

  De nieuwste zonnepanelen zijn zo efficiënt en goedkoop geworden, dat je rendement flink is. Hoewel dit per situatie verschillend is, ligt het rendement gemiddeld tussen de 5 en 20 %.

  Duurzame toekomsT

  Hoewel een goed financieel rendement belangrijk is, kies je met zonnepanelen ook voor een duurzame toekomst. Dankzij jouw zonnepanelen kies je bewust voor een toekomst waarin fossiele brandstoffen minder vanzelfsprekend zijn.

  Verhoogde bedrijfswaarde

  Bedrijven die zich verduurzamen krijgen een hogere beoordeling van organisaties als BREEAM en CO² Prestatieladder. Dit betekent dat jouw bedrijf een duurzamere beoordeling krijgt. Dit verhoogt niet alleen het imago van jouw bedrijf, maar ook de waarde van jouw organisatie.

  Plan direct een gratis consult

  Ton foto

  Edwin van der Vlist

  Enthousiast geworden over investeren in een zonnepaneleninstallatie? Plan direct een gratis consult in en onderzoek wat de mogelijkheden zijn voor je dak.

  juni 2021
  ma di wo do vr za zo
  31123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  2829301234

  Liever je dak verhuren?

  Niet investeren en wel direct profiteren van een jaarlijkse vergoeding en goedkope, groene energie zonder financiële risico’s te lopen? SolarOplossing helpt je graag. De specialisten van SolarOplossing zorgen voor de financiering, het papierwerk en de complete plaatsing. Uiteraard ligt het onderhoud ook bij SolarOplossing.

  Slide Vraag advies Neem contact met ons op Wij zijn telefonisch bereikbaar op
  085 0487320 en per mail via info@solaroplossing.nl.

  Neem contact met ons op

  Ontvang het gratis E-BOOK

  Ontvang het gratis E-BOOK voor de groot zakelijke daken

  Download

  Het gratis E-BOOK