Investeer in een duurzame toekomst

Investeer in je toekomst

Financieel rendement

5 % - 20 %

Geen zorgen

Gratis dakstudie + berekening

Duurzaam

100 %

Begin vandaag met je toekomst

Waarom investeren?

Investeren in een zonnepaneleninstallatie van SolarOplossing is een investering met een hoog financieel rendement. Daarnaast verduurzaam je je pand direct. Investeren in een zonnepaneleninstallatie zorgt voor een beter energielabel en een hogere BREEAM certificering. SolarOplossing ontzorgt volledig, zo kun je ervoor kiezen om de zonnepaneleninstallatie zelf te financieren of je kunt de zonnepaneleninstallatie laten financieren door één van onze financiële partners. SolarOplossing ondersteunt je bij de financiering, de subsidieaanvraag en SolarOplossing verzorgt de complete plaatsing. Rendement maken, een korte terugverdientijd, een duurzame toekomst en een verhoogde bedrijfswaarde. Een zonnepaneleninstallatie heeft veel voordelen.

Start vandaag met investeren

100
Aantal huishoudens:
Aantal kWh’s 

  Voordelen van investeren

  Lagere energiekosten

  Indien je jouw energie opwekt met zonnepanelen, bespaar je op je energiekosten. Daarbij ontvang je geld terug als je op zonnige dagen de teveel opgewekte zonne-energie teruglevert aan het energienet.

  hoog rendement

  De nieuwste zonnepanelen zijn zo efficiënt en goedkoop geworden, dat je rendement flink is. Hoewel dit per situatie verschillend is, ligt het rendement gemiddeld tussen de 5 en 20 %.

  Duurzame toekomsT

  Hoewel een goed financieel rendement belangrijk is, kies je met zonnepanelen ook voor een duurzame toekomst. Dankzij jouw zonnepanelen kies je bewust voor een toekomst waarin fossiele brandstoffen minder vanzelfsprekend zijn.

  Verhoogde bedrijfswaarde

  Bedrijven die zich verduurzamen krijgen een hogere beoordeling van organisaties als BREEAM en CO² Prestatieladder. Dit betekent dat jouw bedrijf een duurzamere beoordeling krijgt. Dit verhoogt niet alleen het imago van jouw bedrijf, maar ook de waarde van jouw organisatie.

  Dak eraf, zon erop

  Is je huidige (asbest)dak aan renovatie toe? Wij zorgen we ervoor dat je (asbest)dak vervangen wordt door een nieuw dak. Op dit nieuwe dak plaatsen we zonnepanelen. In het proces pakken we alle zaken op, inventarisatie, sanering, plaatsing nieuwe daken en de montage en installatie van de zonnepaneleninstallatie. SolarOplossing is je vaste aanspreekpunt en zorgt voor complete ontzorging. Op deze manier maak je direct op een duurzame manier rendement op je nieuwe dak.

  Benieuwd wat SolarOplossing voor jou kan betekenen?

  Plan direct een gratis consult

  Ton foto

  Edwin van der Vlist

  Enthousiast geworden over investeren in een zonnepaneleninstallatie? Plan direct een gratis consult in en onderzoek wat de mogelijkheden zijn voor je dak.

  januari 2022
  ma di wo do vr za zo
  272829303112
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31123456

  Liever je dak verhuren?

  Niet investeren en wel direct profiteren van een jaarlijkse vergoeding en goedkope, groene energie zonder financiële risico’s te lopen? SolarOplossing helpt je graag. De specialisten van SolarOplossing zorgen voor de financiering, het papierwerk en de complete plaatsing. Uiteraard ligt het onderhoud ook bij SolarOplossing.