Waarom investeren in zonnepanelen?

Investeren in zonnepanelen heeft een aantal voordelen. Zowel bij een eigen of externe financiering levert het u veel op.

 

Compenseer uw energiekosten

Indien u uw energieverbruik compenseert met zonnepanelen, hoeft u geen energiekosten meer te betalen. Daarbij ontvangt u zelfs geld terug als u op zonnige dagen de teveel opgewekte zonne-energie teruglevert aan het energienet.

 

Verdien uw investering snel terug

De nieuwste zonnepanelen zijn zo efficiënt en goedkoop geworden, dat u deze al binnen een aantal jaar terugverdient. Hoewel dit per bedrijf verschillend is, is dit ongeveer 5 tot 8 jaar. Daarna ontvangt u niet alleen groene stroom, maar verdient u ook met uw zonne-energie.

 

Kies voor een duurzame toekomst

Hoewel een goed financieel rendement belangrijk is, kiest u ook voor een duurzame toekomst. Dankzij uw zonnepanelen kiest u bewust voor een toekomst, waarin fossiele brandstoffen minder vanzelfsprekend zijn.

 

Verhoog uw impact op BREEAM en CO² Prestatieladder

Bedrijven die zich verduurzamen krijgen een hogere beoordeling van organisaties als BREEAM en CO² Prestatieladder. Dit betekent dat uw bedrijf een duurzamere beoordeling krijgt. Dit verhoogt niet alleen het imago van uw bedrijf, maar ook de waarde van uw organisatie.

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK