Netaansluiting

De complete zonnepaneleninstallatie wordt aangesloten op het net, daarom is het belangrijk te weten wat de netaansluiting is.

Wanneer de huidige netaansluiting niet toereikend is, is het belangrijk dat er voldoende capaciteit op het net is om congestie (overbelasting) op het net te voorkomen.

Wij regelen dit met de netbeheerder, bij dakverhuur nemen wij alle kosten op ons, dit zijn de eenmalige kosten en de jaarlijkse kosten.

Wanneer er al wel een SDE+(+) subsidie toegekend is, maar de capaciteit niet toereikend is proberen wij alsnog met de netbeheerder tot een oplossing te komen. Netbeheerders reserveren ruimte op het stroomnet voor andere aanvragen, wanneer deze aanvragen niet doorgaan kunnen andere partijen deze ruimte op het net gebruiken. SolarOplossing houdt de technische ontwikkelingen scherp in de gaten, de ontwikkeling van accu’s gaat razendsnel, in de toekomst verwachten we dat het steeds rendabeler wordt om de opgewekte energie op te slaan en dit, op momenten dat het mogelijk is, terug het net in te sturen. 

Vragen over producttechniek?
Je persoonlijke adviseur staat klaar.

Slide NETAANSLUITING Welke aansluitingen zijn er nodig? DAKINSPECTIE Installatie-eisen voor het dak VERZEKERING Ontdek alles over de beste verzekering FINANCIERING Hoe werkt de financiering? MONITORING Worden de panelen gemonitord? ONDERHOUD Hoe zit het met het onderhoud? VERGELIJK Vergelijk dakverhuur en investeren GOED OM TE WETEN

Ontvang het gratis E-BOOK

Ontvang het gratis E-BOOK voor de groot zakelijke daken

Download

Het gratis E-BOOK