Verzekering

Een zonnepaneleninstallatie die zakelijk is dient op de juiste manier verzekerd te worden. Het is hier belangrijk om dit bij de juiste partij te doen.

Er zijn verzekeraars die specifieke verzekeringen aanbieden die zich richten op de zonne-energiemarkt.

Wat wij standaard tijdens en na de installatie doen is een grondige inspectie. Op deze manier zijn wij, de verzekering en jullie helemaal overtuigd van de kwaliteit van de installatie.

SolarOplossing is rondom verzekerd. Dus schade door de installatie en schade aan de installatie zijn gedekt. Brandschade is een schade die veel naar voren komt in de media, gelukkig is dit een schade die in de praktijk niet veel voorkomt. Doordat wij onze installaties grondig inspecteren is de kans hierop nagenoeg niet aanwezig.

Ook schade door, bijvoorbeeld, storm valt volledig onder de verzekering en dit is ook weer een schade die bij een juiste montage niet snel zal voorkomen.

Vragen over producttechniek?
Je persoonlijke adviseur staat klaar.

Slide NETAANSLUITING Welke aansluitingen zijn er nodig? DAKINSPECTIE Installatie-eisen voor het dak VERZEKERING Ontdek alles over de beste verzekering FINANCIERING Hoe werkt de financiering? MONITORING Worden de panelen gemonitord? ONDERHOUD Hoe zit het met het onderhoud? VERGELIJK Vergelijk dakverhuur en investeren GOED OM TE WETEN

Ontvang het gratis E-BOOK

Ontvang het gratis E-BOOK voor de groot zakelijke daken

Download

Het gratis E-BOOK