Verzekering

Een zonnepaneleninstallatie die zakelijk is dient op de juiste manier verzekerd te worden. Het is hier belangrijk om dit bij de juiste partij te doen.

Er zijn verzekeraars die specifieke verzekeringen aanbieden die zich richten op de zonne-energiemarkt.

Wat wij standaard tijdens en na de installatie doen is een grondige inspectie. Op deze manier zijn wij, de verzekering en jullie helemaal overtuigd van de kwaliteit van de installatie.

SolarOplossing is rondom verzekerd. Dus schade door de installatie en schade aan de installatie zijn gedekt. Brandschade is een schade die veel naar voren komt in de media, gelukkig is dit een schade die in de praktijk niet veel voorkomt. Doordat wij onze installaties grondig inspecteren is de kans hierop nagenoeg niet aanwezig.

Ook schade door, bijvoorbeeld, storm valt volledig onder de verzekering en dit is ook weer een schade die bij een juiste montage niet snel zal voorkomen.

Vragen over producttechniek?
Je persoonlijke adviseur staat klaar.

LET OP: Mis de volgende subsidieronde niet

De eerste aanvraagronde van 2021 start 5 oktober en heeft een subsidiebudget van 5 miljard euro. Wees er snel bij want er gaat een hoop voorbereiding en tijd in de aanvraag zitten. Wacht niet te lang met contact opnemen met SolarOplossing.

SolarOplossing verzorgt GRATIS jouw subsidieaanvraag.

Interesse? Gratis en vrijblijvend verzorgen we jouw subsidieaanvraag.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Bedankt! Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.