Zonnepanelen
leasen

Waarom zonnepanelen leasen?

Door zonnepanelen te leasen, hoef je geen grote investering te doen. De liquide middelen en het werkkapitaal zullen dus binnen jouw onderneming blijven, waardoor je het kunt gebruiken voor andere investeringen.

Lagere energierekening

Zodra de lease zonnepanelen zijn geïnstalleerd, maak je gelijk gebruik van de groene stroom die de zonnepanelen opwekken. Door deze stroom te gebruiken, zal je veel minder energie van het energiebedrijf benutten. Je geniet dus direct van een lage energierekening, waarmee je de huur van zonnepanelen snel hebt terugverdiend.

Download hier ons gratis E-BOOK over subsidie

  Geen installatie- en onderhoudskosten

  Zonnepanelen leasen is zonder zorgen. Wij ontfermen ons over de installatie en het onderhoud van de lease zonnepanelen, dat wordt uitgevoerd door ervaren monteurs. U hoeft geen installatie-, reparatie- of onderhoudskosten te betalen en ook de verzekering regelen wij.
  Na het contract eigenaar Samen stemmen we de lengte van het leasecontract af en wanneer het contract is afgelopen, word jij de eigenaar van de zonnepanelen. Hier komen geen extra kosten bij kijken. Dit betekent dat jij je bedrijf nog vele jaren kan voorzien van gratis zonne-energie.

  Recht op subsidies

  Bij het leasen van zonnepanelen komen een paar subsidies om de hoek kijken. Aangezien jij de eigenaar bent van de opgewekte stroom van de lease zonnepanelen, zijn deze subsidies 100% van jou. Ook wanneer het contract is afgelopen en je de zonnepanelen houdt, zullen deze subsidies blijven gelden.

  Zonnepanelen leasen is dus een slimme, risico lage oplossing om geld te besparen en bij te dragen aan een beter milieu. Mocht je vragen hebben over het leasen van zonnepanelen, dan staat het team van SolarOplossing voor je klaar.

  Trots op ons werk

  Kok Lexmond

  Met de 1471 geplaatste zonnepanelen voorkomt Kok Lexmond een jaarlijkse uitstoot van 353.973 kg CO2. Evenveel als 97 huishoudens.

  Beemster Garlic

  Knoflookteler Beemster Garlic vermijdt door de 1540 zonnepanelen op zijn dak 298.452 kg CO2 per jaar. Dat is vergelijkbaar met 166 huishoudens.

  Verstegen

  In Rhenoy zijn bij ondernemer Verstegen 1899 zonnepanelen geplaatst. Gezamenlijk produceren ze een jaaropbrengst van 641.880 kWh.

  Download hier ons gratis E-BOOK

  Laat je naam en mail achter en ontvang direct ons gratis E-BOOK.

  Heb je vragen? We helpen je graag verder