Elektrisch rijden
is de nieuwe
standaard

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken. Niet alleen personenauto’s, maar ook bedrijfswagens en vrachtwagens maken de duurzame stap van brandstof naar elektrisch rijden. Deze enorme groei in elektrisch vervoer vraagt om een versnelling in het realiseren van een goede laadinfrastructuur. Niet alleen voldoende laadpalen langs de snelwegen, maar juist ook op bedrijventerreinen, winkelcentra en andere publieke locaties. Generation Green biedt slimme laadoplossingen, waarbij de laadpaal direct communiceert met het Energie Management Systeem, het zonnestroomsysteem en de eventuele batterij. Zo ben je flexibel in laadvermogen en benut je zo efficiënt mogelijk de zelf opgewekte, groene stroom.

Op de hoogte blijven
van de laatste ontwikkelingen?

Verschillende
type laders
voor elke gelegenheid

Een elektrische auto kan opgeladen worden via twee verschillende elektrische stromen, namelijk wisselspanning (AC) en gelijkspanning (DC). Beide processen verlopen anders.

Welke laadpaal
past bij jouw project?

Laadpalen zijn er in veel soorten en maten en met uiteenlopende specificaties. Generation Green levert verschillende types van diverse merken, waarmee we de juiste laadpaal leveren voor ieder project. Hierbij is het uitgangspunt robuuste kwaliteit voor intensief gebruik.

Dynamic load balancing

Met de huidige elektrificatie wordt er steeds meer gevraagd van het energienet en onze aansluiting. Onze laadoplossingen communiceren continu met elkaar, waardoor het beschikbare vermogen netjes wordt verdeeld over alle aangesloten auto’s. Mocht je de laadpalen willen laten communiceren met andere energiebronnen zoals batterijen en zonnepanelen, dan kan dat met ons complete Energie Management Systeem.

Subsidies

Om de overstap op elektrisch rijden een handje te helpen, zijn er door de overheid verschillende subsidiemogelijkheden in het leven geroepen. Op de website van de RVO vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Kom in contact
over de mogelijkheden

Benieuwd welke laadoplossing het beste bij jouw bedrijf past? Wij leveren verschillende laadoplossingen van diverse merken en types. Matthijs helpt je graag om een passende oplossing te vinden, zodat je zorgeloos op pad kunt gaan met je elektrische voertuig.