Waarom zijn er nog zo veel daken zonder zonnepanelen?

 

Dat vroegen wij ons ook af.

 

20 jaar geleden stond duurzaamheid nog niet hoog op de agenda. Gelukkig is dat inmiddels wel anders. Het is dan ook onze drijfveer om bij te dragen aan duurzaamheid. Zo laten we de wereld beter achter dan toen wij erop kwamen.

 

Het gebruik van zonnepanelen is een fantastische manier om de aarde daadwerkelijk duurzamer te maken. De panelen zijn inmiddels van hoge kwaliteit en daarnaast een zeer interessante investering. Want naast een duurzame bedrijfsvoering door zonnepanelen, kies je met dakverhuur of bij een investering ook voor jaarlijks rendement en goedkope stroom. Met deze kennis in ons achterhoofd zijn we in 2018 SolarOplossing gestart, met als missie:

Het groene energienetwerk groter maken dan het grijze energienetwerk.

 

Niet alleen omdat we het belangrijk vinden dat bedrijven duurzamer worden, maar ook omdat we vinden dat zonnepanelen een zeer goede investering met een hoog rendement zijn.

 

 

Onze missie hebben we gekoppeld aan twee Sustainable Development Goals. Deze zijn opgesteld door de VN om van de wereld een betere plek te maken:

 

Sustainable Development Goals        Sustainable Development Goals
 

 

Zonnepanelen faciliteren en plaatsen

 

Om deze missie te behalen, helpen we bedrijven te verduurzamen door het faciliteren en plaatsen van zonnepanelen. Dit doen we door zonnepanelen installaties aan te bieden, maar ook door zelf installaties te plaatsen op grote daken die we huren.

 

Door op deze manier gebruik te maken van zonnepanelen wordt het energienetwerk niet alleen aangevuld met groene stroom, maar draagt de organisatie met de zonnepanelen direct bij aan een betere wereld. Dat klinkt goed toch?

 

 

Duurzame bedrijfsvoering

 

Met onze technische kennis geven we gericht advies en optimaliseren we de installaties voor elk individueel project. Geen lappendeken aan zonnepanelen, maar een ontwerp dat esthetisch past bij het geheel en praktisch is afgestemd op jouw dak voor een optimaal rendement.

 

Zo zorgen we met jou voor groene stroom die je zelf kunt opwekken. En door deze duurzame energiebron halen we de ambitie naar een groen energienetwerk dichterbij.

 

Naar een groene energietransitie

 

Tijden veranderen, en dat is maar goed ook. Met zijn allen kunnen we het verschil maken. Daarom storten we ons met veel enthousiasme in onze ambitie naar een groene energietransitie.

 

We denken graag mee met jouw situatie, zijn proactief en kijken verder dan de aanvraag lang is. Zo vinden we altijd nieuwe manieren om de beste resultaten te realiseren, voor jou én voor het milieu.

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

 

Stuur ons een mailtje of neem contact op. Onze adviseurs Jan-Kees en Edwin staan je graag te woord.

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK