Wij vroegen ons af:

Waarom zijn er nog zo veel daken zonder zonnepanelen?

20 jaar geleden stond duurzaamheid nog niet hoog op de agenda, gelukkig is dat inmiddels wel anders. Het is dan ook onze drijfveer om bij te dragen aan duurzaamheid. Zo laten we de wereld beter achter dan toen wij erop kwamen.

Het gebruik van zonnepanelen is een fantastische manier om de aarde daadwerkelijk duurzamer te maken. De panelen zijn inmiddels van hoge kwaliteit en bovendien een zeer interessante investering. Naast een duurzame bedrijfsvoering door zonnepanelen, kies je met dakverhuur of bij een investering ook voor jaarlijks rendement en goedkope stroom. 

Met deze kennis in ons achterhoofd zijn we in 2018 SolarOplossing gestart, met als missie:

'Het groene energienetwerk groter maken dan het grijze energienetwerk.'

De juiste kennis

Wij hebben de financiële en technische kennis in huis om je te voorzien van eerlijk en op maat gemaakt advies passend bij jouw situatie. Verder werken we uitsluitend met A-merken, op deze manier krijg je altijd een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie die maximaal rendement oplevert. Met ons team staan we altijd klaar om je verder te helpen. Open en snelle communicatie staat hierbij voorop. Onze missie hebben we gekoppeld aan twee Sustainable Development Goals, deze zijn opgesteld door de VN om van de wereld een betere plek te maken.

Zonnepanelen faciliteren en plaatsen

Om deze missie te behalen, helpen we bedrijven te verduurzamen door het faciliteren en plaatsen van zonnepanelen. Dit doen we door zonnepanelen installaties aan te bieden, maar ook door zelf installaties te plaatsen op grote daken die we huren.

Door op deze manier gebruik te maken van zonnepanelen wordt het energienetwerk niet alleen aangevuld met groene stroom, maar draagt de organisatie met de zonnepanelen direct bij aan een betere wereld. Dat klinkt goed toch?

Wij werken samen met:

Duurzame bedrijfsvoering

Met onze technische kennis geven we gericht advies en optimaliseren we de installaties voor elk individueel project. Geen lappendeken aan zonnepanelen, maar een ontwerp dat esthetisch past bij het geheel en praktisch is afgestemd op jouw dak voor een optimaal rendement.

Zo zorgen we samen met jou voor groene stroom die je zelf kunt opwekken. En door deze duurzame energiebron halen we de ambitie naar een groen energienetwerk dichterbij. 

Naar een groene energietransitie

Tijden veranderen en dat is maar goed ook, want met zijn allen kunnen we het verschil maken. Daarom storten we ons met veel enthousiasme in onze ambitie naar een groene energietransitie.


We denken graag mee met jouw situatie, zijn proactief en kijken verder dan de aanvraag lang is. Zo vinden we altijd nieuwe manieren om de beste resultaten te realiseren, voor jou én voor het milieu. 

Heb je vragen? We helpen je graag verder