De Zoom, Lexmond

‘Van begin tot eind zijn we ongeveer een half jaar bezig geweest, waarin SolarOplossing kwaliteit heeft laten zien, de nodige nazorg heeft geleverd en ons volledig heeft ontzorgd. Wij zijn erg tevreden!’

Cijfers

Belangrijke cijfers van dit project in één oogopslag.

Panelen

524x Jinko Solar 310wp

Locatie

Lexmond

Piekvermogen

162.440 Wp

Jaaropbrengst

142.820 kWh

Vermeden CO2

85.692 kg per jaar

Vergelijkbaar met

52 huishoudens

omschrijving

Voor deze opdrachtgever in Lexmond zijn we begonnen met het aanvragen van een SDE subsidie. SolarOplossing heeft hierbij het hele traject op zich genomen. En met succes!

 

Na het kiezen van de full black panelen, die de klant esthetisch gezien het fraaist vond, hebben we een installatie met 524 panelen gerealiseerd. Ondanks dat de opdrachtgever zelf ook redelijk wat energie verbruikt, stuurt hij met de installatie ook een mooie hoeveelheid groene stroom terug het net in.

Klant

‘Met een grote bedrijfslocatie heb je een hoop dak waar je wat mee kunt. Omdat ons pand veel stroom verbruikt besloten we te onderzoeken hoe we zelf groene stroom op konden wekken. Zo kwamen we uit bij SolarOplossing, die ons ook meteen wees op de mogelijkheid van een SDE subsidie. De aanvraag hiervoor hebben ze na ons akkoord volledig uit handen genomen.

 

Aangezien de locatie in zicht ligt en het een groot dak betrof wilden we graag zonnepanelen die er netjes en niet te opvallend uitzien. SolarOplossing speelde in op onze vraag door alle mogelijkheden met ons door te nemen en de bestaande tussenstrips (die tussen de panelen liggen) in dezelfde kleur als het dak te leveren. Hierdoor vallen de panelen mooi weg in het dak en ziet het geheel er keurig uit.

 

Van begin tot eind zijn we ongeveer een half jaar bezig geweest, waarin SolarOplossing kwaliteit heeft laten zien, de nodige nazorg heeft geleverd en ons volledig heeft ontzorgd. Wij zijn erg tevreden!’ 

Heb je vragen? We helpen je graag verder