Project: Kemkes

59x Jinko Solar 330wp panelen

Verwachte opgewekte kWh 1e jaar: 16.741

Vergelijkbaar met: stroomverbruik van 6 huishoudens

SolarOplossing: “Opdrachtgever Kemkes uit Everdingen klopte bij ons aan met de wens om een esthetisch minder mooie loods te voorzien van zonnepanelen.

 

De energievraag van het bedrijf wordt grotendeels opgevangen door de opbrengst van de geplaatste zonnepanelen. Naast deze groene energieopwekking heeft het aanzicht van de loods ook een mooie upgrade gekregen. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat!”

Opdrachtgever Kemkes: “Voor onze loods, waarin we veel constructiewerkzaamheden uitvoeren, waren we op zoek naar een manier om op duurzame wijze kosten te besparen. Onze keuze viel al snel op zonnepanelen, en daarmee bij SolarOplossing om ons daarin te helpen.

 

Na een snel voortraject, waarin SolarOplossing al een hoop voorbereidend werk deed en wij alleen nog maar een beetje bij hoefden te schaven, konden we al snel een afspraak maken om de zonnepanelen te plaatsen. We hebben daarbij gekozen voor zwarte zonnepanelen van hoge kwaliteit. Tussen de offerteaanvraag en afronden van het traject zat hooguit twee maanden. We konden dus heel snel onszelf voorzien van duurzame energie.

 

De samenwerking hebben we als erg prettig ervaren. SolarOplossing heeft korte lijntjes en zijn goed bereikbaar. Daarnaast zijn het ‘gewone’ jongens. Geen snelle salesjongens, maar betrouwbare partners voor een dergelijk project. Wij zouden ze daarom zeker aanraden.”

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK