Project: Vianen

238x Jinko Solar 310wp panelen

Verwachte opgewekte kWh 1e jaar: 73.100

Vergelijkbaar met: stroomverbruik van 26 huishoudens

SolarOplossing: “Project Vianen was voor ons een interessante case: het bouwbedrijf van de opdrachtgever heeft namelijk een hoog energieverbruik. Dit wilden ze graag opvangen voor eigen bedrijfsmatig gebruik, maar ook om het bijbehorende huishouden te kunnen voorzien van duurzame energie. Een mooie doelstelling waar SolarOplossing wel mee uit de voeten kon!

 

Na het bespreken van de wensen en eisen is gekozen voor 238 zwarte Jinko zonnepanelen. Met deze nette en volledig zwarte panelen is dit een prachtig project geworden waar we erg trots op zijn.”

Opdrachtgever Vianen: “In Vianen hebben we een groot bedrijfspand van waaruit we actief zijn in de woningbouw en het bouwen van bedrijfshallen. Veel vrij dak dus, maar ook een hoop energieverbruik. Dit wilden we graag zelf groen produceren, om vervolgens in te zetten voor onze bedrijfsmatige activiteiten.

 

Omdat het gebouw in zicht ligt waren we op zoek naar een zonnepanelen met een nette afwerking. SolarOplossing heeft ons geholpen met de juiste keuze, door alle mogelijk opties met ons door te nemen. Ze zijn daarna zelfs nog op zoek geweest naar zonnepanelen die nog beter aansloten bij onze wensen en qua prijs en kwaliteit erg interessant waren.

 

Gedurende het gehele traject hebben we veel en gemakkelijk contact gehad met de heren van SolarOplossing. Ze zijn erg goed bereikbaar, ontzorgen waar nodig en leveren de juiste nazorg. Wij zouden ze absoluut aanraden!”

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK

Ontvang nu het gratis

E-BOOK voor de
 Groot Zakelijke Daken

Gegevens worden niet met derden gedeeld

Download E-BOOK