Vianen

‘Gedurende het gehele traject hebben we veel en gemakkelijk contact gehad met de heren van SolarOplossing. Ze zijn erg goed bereikbaar, ontzorgen waar nodig en leveren de juiste nazorg. Wij zouden ze absoluut aanraden! ‘

Cijfers

Belangrijke cijfers van dit project in één oogopslag.

Panelen

238 X Jinko Solar 310wp

Locatie

Vianen

Piekvermogen

73.780 Wp

Jaaropbrengst

73.100 kWh

Vermeden CO2

43.860 kg per jaar

Vergelijkbaar met

26 huishoudens

omschrijving

Project Vianen was voor ons een interessante case: het bouwbedrijf van de opdrachtgever heeft namelijk een hoog energieverbruik. Dit wilden ze graag opvangen voor eigen bedrijfsmatig gebruik, maar ook om het bijbehorende huishouden te kunnen voorzien van duurzame energie. Een mooie doelstelling waar SolarOplossing wel mee uit de voeten kon!

 

Na het bespreken van de wensen en eisen is gekozen voor 238 zwarte Jinko zonnepanelen. Met deze nette en volledig zwarte panelen is dit een prachtig project geworden waar we erg trots op zijn.

Klant

‘In Vianen hebben we een groot bedrijfspand van waaruit we actief zijn in de woningbouw en het bouwen van bedrijfshallen. Veel vrij dak dus, maar ook een hoop energieverbruik. Dit wilden we graag zelf groen produceren, om vervolgens in te zetten voor onze bedrijfsmatige activiteiten.

 

Omdat het gebouw in zicht ligt waren we op zoek naar een zonnepanelen met een nette afwerking. SolarOplossing heeft ons geholpen met de juiste keuze, door alle mogelijk opties met ons door te nemen. Ze zijn daarna zelfs nog op zoek geweest naar zonnepanelen die nog beter aansloten bij onze wensen en qua prijs en kwaliteit erg interessant waren.

 

Gedurende het gehele traject hebben we veel en gemakkelijk contact gehad met de heren van SolarOplossing. Ze zijn erg goed bereikbaar, ontzorgen waar nodig en leveren de juiste nazorg. Wij zouden ze absoluut aanraden!’

Heb je vragen? We helpen je graag verder